Wildbuffet in De Stripe te Wijnjewoude

Het jaarlijkse wildbuffet van WBE Tsjonger en Ald Djip in samenwerking met Hotel & Restaurant De Stripe te Wijnjewoude is een geweldig succes. Daarom is besloten dit buffet ook op het eind van het jachtseizoen te organiseren.

Kosten €34.50 exclusief consumpties.

Inloop vanaf 18.30 uur en aanvang buffet 19.30 uur.

Opgeven

Wil u aanschuiven aan dit verrukkelijke buffet? Dan is op tijd opgeven via gbsmit@ziggo.nl absoluut noodzakelijk. In ieder geval voor 7 maart 2016.Ook nu hebben 120 gasten genoten van dit voortreffelijke wildbuffet. Scharrelvlees bij uitstek. Team De Stripe is er wederom in geslaagd een meer dan voortreffelijk buffet te presenteren. Uniek in zijn samenstelling. De samenwerking met Hotel & Restaurant De Stripe en Wildbeheereenheid Tsjonger en Ald Djip is dan ook geweldig. Met de prachtige klanken geblazen op de ES-hoorn van jachthoorngroep Après Chasse was de entourage op deze avond compleet. Jacht en jachthoornblazers een aloude traditie.
Ook de natuurrijke arrangementen van Hillie Renkema maken het buffet tot een fantastisch geheel.
 De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.